Bonito Walks
From Quinta to Quinta in Central Portugal: Hike and Explore the Self-Sufficient Lifestyle

Praktische zaken

Nieuwe data lente 2024

24-31 maart

28 april - 5 mei

19 - 26 Mei

Data najaar 2024

5 t/m 9 september (Nieuw! Lang weekend: donderdag t/m zondag) 

29 september -6 oktober (gaat zeker door! nog aantal paar plekken!)

Check regelmatig onze voor aanbod herfstvakantie 2024!


Prijzen 

Normale wandelweek : 1080 euro per persoon (Inclusief btw, vliegticket niet inbegrepen) 

ACTIEPRIJS! 

  • VROEGBOEKKORTING (betreft najaarsreizen) - 930 (!) euro per persoon (Inclusief btw, vliegticket niet inbegrepen)

       Boek voor 15 mei 2024 om deze vroegboekkorting te ontvangen
Wil je wel mee of heb je interesse maar geld houdt je tegen? Mail ons en we denken graag mee wat mogelijk is.

Prijzen zijn inclusief vervoer vanuit Porto vliegveld en terug, alle maaltijden (niet inbegrepen is 3 à 4 keer lunch/diner in een restaurant, horecaprijzen zijn hier goedkoop), overnachting in charmante comfortabele quinta's en extra groepsactiviteiten. 


Praktische zaken

Een aantal praktische zaken op een rij

  • We halen jullie op met ons eigen busje in Porto. Dit doen wij op twee ophaalplekken. Het vliegveld van Porto Aeroporto Francisco Sá Carneiro, (eventueel in overleg qua aankomsttijd, wij vragen jullie het liefst een ticket te boeken voor aankomst 13:00) of op het treinstation Campanhã in Porto. De exacte tijd spreken we samen af wanneer de boekingen rond zijn. Wij rijden vervolgens naar onze eerste bestemming. De rit duurt ongeveer 2 uur en 15 minuten. We komen dan op tijd in de avond aan voor een gezamenlijk diner en een fijne nachtrust.
  • We brengen jullie ook weer terug met het busje naar de luchthaven in Porto. We zullen de laatste dag direct vertrekken na het ontbijt. Houd er dus rekening mee dat je niet eerder dan 12.45  je terugvlucht boekt.
  • Tijdens de wandeltocht zal 1 van ons altijd meelopen en de ander zorgt ervoor dat de bagage al op de volgende bestemming komt. Dus je hoeft niet je bagage mee te nemen tijdens de wandeltocht. Dat scheelt een heleboel gesjouw! Wel is het handig om een klein rugzakje mee te nemen voor een waterfles en eventuele snacks. We zullen je na de boeking van je reis een paklijst mee sturen per e-mail met wat je allemaal zeker mee moet nemen.
  • Het vliegticket is niet inbegrepen. Dit betekent dat je zelf een ticket moet boeken. Je kunt natuurlijk wel zelf bepalen of je bijvoorbeeld een aantal dagen eerder vertrekt om zo de mooie stad Porto te ontdekken.


Wij willen heel graag gemakkelijk aanspreekbaar zijn, dus aarzel alsjeblieft niet als je nog vragen hebt!  Contacteer ons via het contactformulier en wij zullen heel snel contact met jullie opnemen.

Nieuwsbrief