Bonito Walks
From Quinta to Quinta in Central Portugal: Hike and Explore the Self-Sufficient Lifestyle

Bonito Walks


Bonitowalks biedt wandelreizen aan in Centraal-Portugal. Wat ons onderscheidt van andere reisorganisaties is dat wij de nadruk leggen op persoonlijke interactie en betrokkenheid bij de lokale gemeenschap.

Tijdens de wandelreis verblijven gasten op charmante Quinta's, waar zij een warm welkom zullen ontvangen van de gastheer en -dame. Dit biedt een authentieke en persoonlijke ervaring van de alternatieve levensstijl hier. De gastheer en -dame zijn vaak bezig op het gebied van permacultuur en zelfvoorzienend leven en zullen hierover graag vertellen aan de gasten.

Daarnaast is er de mogelijkheid om te genieten van groenten uit eigen tuin, waardoor gasten de echte smaken van Portugal kunnen proeven. Bonitowalks vindt het belangrijk om nauw samen te werken met de lokale gemeenschap en zal daarom regelmatig een stop maken bij een traditioneel Portugees restaurant voor een echte Portugese lunch. Dit draagt bij aan het behoud van de lokale cultuur en draagt bij aan de economie van de regio.
Kortom, Bonitowalks biedt niet alleen een prachtige wandelroute en omgeving aan, maar ook een zorgeloze reis waar je op een gezellige manier kennis maakt met de zelfvoorzienende levensstijl bij mensen thuis.