Bonito Walks
From Quinta to Quinta in Central Portugal: Hike and Explore the Self-Sufficient Lifestyle

 

Quinta's


 Een quinta is een typisch Portugees landhuis op het platteland en vaak omringd door landbouwgrond en wijngaarden. Elke quinta heeft zijn eigen charme en stijl, en biedt de gasten een authentieke Portugese ervaring. 

Elke quinta biedt een unieke sfeer en een persoonlijke ervaring die perfect aansluit bij de wandeltocht van Bonitowalks.

De Quinta's zijn niet alleen een plek om te overnachten, maar bieden een fijne plek om te ontspannen en nemen je mee in de wereld van zelfvoorzienendheid. Laat je onderdompelen in deze bijzondere levensstijl, waarin respect voor de natuur, gemeenschap en duurzaamheid centraal staan. Ontdek de schoonheid van de Portugese cultuur op een manier die je nergens anders zult ervaren.

Sommige van de Quinta's waar wij tijdens de wandeltocht zullen verblijven, presenteren de gasten met trots groenten afkomstig uit hun eigen moestuin.


De Quinta gast-heren en dames stellen zich aan u voor:

Maak kennis met de eigenaren van de zelfvoorzienende Quinta's, die je met open armen zullen ontvangen en zorgen voor een comfortabel verblijf tijdens je wandelreis.


 

Quinta Sonhos Cosmicos


 

Maak kennis met Abdou en Rhian, de gastheer en vrouw van de paradijselijke Quinta tijdens de wandelreis van Bonito Walks. Deze twee creatieve zielen zijn dol op reizen en het delen van muziek, kunst en filosofie met anderen. Ze streven naar een leven van vrede en dankbaarheid, in harmonie met de natuur en als onderdeel van een bloeiende gemeenschap gebaseerd op het hart.
In 2022 bracht deze vonk van energie hen naar Portugal, een land dat de voetafdrukken draagt van zowel hun respectievelijke voorouders, de Kelten en de Moren. Hier, in de uitlopers van het Serra da Estrela gebergte, koos het land hen om zijn heilige bewakers te worden.
In hun Quinta zaaien ze de zaden van oneindig bewustzijn. Het is een plek waar je hart zich thuis voelt, omgeven door weelderige natuur en de rustgevende energie van de bergen. Abdou en Rhian verwelkomen je met open armen in hun paradijselijke toevluchtsoord, waar je kunt ontspannen, nieuwe inspiratie kunt opdoen en deel kunt uitmaken van een gemeenschap die gedreven wordt door liefde en verbondenheid.
Met liefde,
Abdou & Rhian

Info accommodatie:

5 aparte slaapgelegenheden. Plek voor 10 personen
3 Prive kamers
2 bell tenten
!Meer dan 5 solo-reizigers betekend dat er een kans is dat je een slaapplek moet delen met een andere reiziger.